Ερώτηση ΚΚΕ: Να αποκατασταθεί η αδικία με τη μοριοδότηση στελεχών του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη Σκύρο

Λέσβος Σκηνές Στρατός Δομή Πρόσφυγες Μετανάστες
Ο Στρατός στήνει την προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ / Πηγή: Eurokinissi

Να αποκατασταθεί η αδικία με τη μοριοδότηση στελεχών του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη νήσο Σκύρο, ζητά το ΚΚΕ που κατέθεσε Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση, που υπογράφουν οι βουλευτές Μαρία Κομνηνάκα, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, αναφέρονται τα εξής:  

«Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (ΕΣΠΕΕΞ) με έγγραφό της αναδεικνύει και μεταφέρει παράπονα στελεχών του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη νήσο Σκύρο, σχετικά με τα μόρια που λαμβάνουν.

Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη αυτά διαπίστωσαν ότι μετά από πρόσφατο έλεγχο εγγράφων προέκυψε ότι υπηρετούν στην Καρυστία Ν. Ευβοίας και όχι στη νήσο Σκύρο.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να αποκαταστήσει την αδικία ως προς τη μοριοδότηση που υφίστανται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη νήσο Σκύρο.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση:

  • Για την αποκατάσταση της αδικίας σχετικά με τη μοριοδότηση των στελεχών του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη νήσο Σκύρο.
  • Για τη διερεύνηση του γεγονότος ότι οι υπηρετούντες του Στρατού Ξηράς στη νήσο Σκύρο εμφανίζονται ωσάν να υπηρετούν στην Καρυστία Ν. Ευβοίας».

Δείτε ακόμα...