Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη συνεργασία με τον «διαβολικά καλό Τραμπ» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κος Τσίπρας έσπευσε να δώσει τα διαπιστευτήρια του και στη νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Δεν ξεχνάμε ότι αυτός ήταν που ως κυβέρνηση απογείωσε την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μετατρέποντάς τη σε μια απέραντη νατοϊκή βάση επεκτείνοντας την αντίστοιχη συμφωνία με τις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα πρωτοστάτησε και τη νατοϊκής κοπής συμφωνία των Πρεσπών.
Αλλά και από τη θέση της βολικής αντιπολίτευσης δεν ενοχλήθηκε στο ελάχιστο με τη στροφή στην πολεμική οικονομία την ώρα που οι λαϊκές οικογένειες αναστενάζουν απ’ την ακρίβεια, ούτε με την εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ισραήλ σε όλο τον κόσμο.
Δυστυχώς για αυτόν, ο λαός μας δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, όση προσπάθεια κι αν γίνεται από διάφορα συμφέροντα να αναβαπτιστεί ο Τσίπρας, να προβληθεί σαν κάτι νέο. Το πραγματικό νέο για τον λαό μας είναι η ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη δύναμη του και η πάλη για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Σε αυτόν τον αγώνα ηγείται και δίνει όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ.
ΔΕΑ(ΜΧ-Γ) Ιωάννης Κατσούκας, ΓΥΣ



