Ευχές από στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ

stratiwtis1

Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά στη συντακτική ομάδα του alt.gr, σε όλους τους στρατευμένους και τα στελέχη μέσα στα στρατόπεδα, με τους οποίους θα περάσουμε μαζί το μεγαλύτερο κομμάτι του ’21.

Οι προκλήσεις της νέας χρονιάς με το φούντωμα της νέας οικονομικής κρίσης που τροφοδοτεί την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών πρέπει να μας βρουν θεωρητικά και πρακτικά ατσαλωμένους.

Να μην συμβιβαστούμε με όρους διαβίωσης και υγιεινής μέσα στα στρατόπεδα που θα είναι πολύ πίσω από τις ανάγκες μας, στο όνομα ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά.

Να είμαστε σε εγρήγορση και με αυξημένα αντανακλαστικά κόντρα στην πολιτική της ελληνικής αστικής τάξης, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που μας μπλέκουν σε επικίνδυνα πολεμοκάπηλα σχέδια και υπονομεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

Χρέος μας η πρωτοπόρα στάση εντός κι εκτός στρατοπέδων, η διάδοση του alt.gr σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς αποτελεί το μοναδικό μέσο που είναι σταθερά στο πλευρό τους και εκφράζει τα πραγματικά συμφέροντα τους!

Γ.Α., Στρατιώτης στην ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...