Ευθύμιος Τσούνας: Καταδικάζει την επίθεση της αστυνομίας εναντίον των Πυροσβεστών

Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - 5/11/2021
Φώτο Αρχείου / Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – 5/11/2021 / Πηγή: ALT.GR

Με δήλωση του στο alt.gr, ο Ευθύμιος Τσούνας, ανθυποπυραγός ε.α καταδικάζει την επίθεση της αστυνομίας στους πυροσβέστες έξω απ’ το υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας.

Αναφέρει:

«Καταδικάζω την απρόκλητη επίθεση της κυβέρνησης εναντίον των συναδέλφων πυροσβεστών με ΜΑΤ, αύρες και χημικά. Μια επίθεση που ισχυροποιεί περαιτέρω την πεποίθηση μου ότι δεν την ενδιαφέρει η ζωή και η περιουσία των πολιτών, η προστασία του περιβάλλοντος.

Με αυτό τον “ωραίο” τρόπο η κυβέρνηση δείχνει πόσο εννοεί αυτά που υπόσχεται την ώρα της κρίσης. Πόσο σέβεται, του “Ήρωες” που σβήνουν φωτιές, αντιμετωπίζουν τις πλημμύρες, τα χιόνια, τους σεισμούς.

Δυστυχώς, θεωρεί τους εργαζόμενους, αναλώσιμους.

Ένα είναι το συμπέρασμα: Αγώνας, αγώνας, αγώνας! Τον δρόμο αυτό μας τον έδειξαν πρόσφατα οι ντελιβαράδες και οι λιμενεργάτες.

Πρέπει, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Δείτε ακόμα...