Φαντάροι 1ου ΜΚ ΤΠ της ΕΛΔΥΚ: Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας!

Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)
Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Φαντάροι του 1ου ΜΚ ΤΠ της ΕΛΔΥΚ μέσω επιστολής τους στο alt.gr καταγγέλλουν την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου:

Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να δηλώσουμε τον αποτροπιασμό μας απέναντι στην απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ στην Αλεξανδρούπολη να ανακαλύψει «ψυχολογικά προβλήματα» φαντάρου που παραπονέθηκε για ελλιπή υγειονομικά μέτρα προστασίας απέναντι στη πανδημία στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που υπηρετεί την θητεία του.

Φαίνεται ότι η διοίκηση στην συγκεκριμένη περίπτωση ζήλεψε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που όλο αυτό το διάστημα  χτυπά και τρομοκρατεί όσους υγειονομικούς, εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές και νέους διαδηλώνουν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί πρόκληση αφενός γιατί αποτελεί μια ολοφάνερη προσπάθεια να φιμώσει την φωνή των στρατιωτών που διεκδικούν το δικαίωμα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, αφετέρου γιατί συνέβη σε μια περίοδο έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού μέσα και έξω από τα στρατόπεδα.

Αντί λοιπόν οι διοικήσεις των  μονάδων να κουνάνε  το δάχτυλο στους φαντάρους, να τους αντιμετωπίζουν εκδικητικά και να μοιράζουν «καμπάνες», να πάρουν τώρα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του ιού, τα οποία βέβαια άπρεπε να έχουν παρθεί εδώ και μήνες αφού βρισκόμαστε σχεδόν 1,5 χρόνο από την έναρξη της πανδημίας και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την απαραίτητη χρηματοδότηση.

Στεκόμαστε  στο πλευρό του συναδέλφου μας! Όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα δείξουμε καμία ανοχή απέναντι σε κάθε φύσης καψόνι και  σε όλα τα περιστατικά εκδικητικής τιμωρίας στρατιωτών! Ζητάμε επαρκή μέτρα κατά της πανδημίας σε όλα τα στρατόπεδα!

Φαντάροι του 1ου ΜΚ ΤΠ της ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...