Φαντάροι από στρατόπεδο ΕΛΔΥΚ: Τα σχέδια τους θα βρουν στην απέναντι μεριά τους νέους που υπηρετούμε τη θητεία μας

Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)
Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Όσο η φρίκη του πολέμου μεγαλώνει τόσο φουντώνει και η ανησυχία καθενός από εμάς και τα ερωτήματα: Tι γίνεται στην Ουκρανία; Πότε θα τελειώσει ο πόλεμος; Για τίνος τα συμφέροντα σκοτώνονται οι λαοί; Ποια η σχέση της Ελλάδας στον πόλεμο και γιατί να εμπλακούμε σε αυτόν διαλέγοντας στρατόπεδο ληστών;

Αυτά απασχολούν τους συναδέλφους μας φαντάρους και στο στρατόπεδο μας και με βάση αυτά απαιτούμε να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή τη σφαγή.

Στους πολέμους μόνιμοι χαμένοι είναι οι λαοί, αυτοί χύνουν το αίμα τους για ξένα συμφέροντα. Αυτοί πληρώνουν το τίμημα με τις αυξήσεις στις τιμές βασικών ειδών κατανάλωσης (όπως η βενζίνη και τα τρόφιμα) που μας φέρνουν πίσω σε εποχές πολύ πριν τον 21ο αιώνα και τις σύγχρονες δυνατότητες που ο άνθρωπος με τη δουλειά του έχει δημιουργήσει.

Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά έχουν βάλει το χέρι τους για να μπλέξει ο λαός μας στον βούρκο του πολέμου ώστε να είναι τελικά ωφελημένοι οι «μεγάλοι» και να πάρουν μερίδιο από την πίτα που μοιράζεται μετά από κάθε πόλεμο. Έτσι τώρα συζητάνε για αποστολή πολεμικού εξοπλισμού της χώρας μας στα σύνορα της Ουκρανίας ενώ λένε ακόμα και για Έλληνες στρατιώτες που θα πρέπει να στείλουμε στον πόλεμο εφόσον μας ζητηθεί. Έτσι αντί άνθρωποι και εξοπλισμοί να μένουν εντός των συνόρων προστατεύοντας τα συμφέροντα και την ακεραιότητα της χώρας πάνε να γίνουν κρέας στη μηχανή του πολέμου.

Με αυτόν τον τρόπο, πάει ένα βήμα πιο μπροστά η συμμετοχή και η εμπλοκή της χώρας μας η οποία ήδη έχει διαθέσει στο ΝΑΤΟ το λιμάνι του Πειραιά, της Αλεξανδρούπολης, όλες τις βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα.

Τα σχέδια τους θα βρουν στην απέναντι μεριά τους νέους που υπηρετούμε τη θητεία μας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην εμπλακεί κανένας φαντάρος, κανένα στέλεχος του στρατού, κανένα πλοίο ή αεροπλάνο της χώρας μας στον πόλεμο. Είναι πόλεμος άδικος και από τις δύο πλευρές (ΝΑΤΟ και Ρωσία) που έχουν βάλει στη μέση τον ουκρανικό λαό και γενικά τους λαούς και τους κάνουν σάκο του μποξ για τα συμφέροντα τους.

Να σταματήσει αμέσως η σφαγή!

Κανένας μέλος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας να μην σταλεί στον πόλεμο.

Καμιά διευκόλυνση των νατοϊκων στρατευμάτων για διέλευση προς την Ουκρανία μέσω των λιμανιών και αεροδρομίων της χώρας.

Φαντάροι από στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...