Φαντάροι από το στρατόπεδο Χατζηπεντή: Να σταματήσει η συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας μας στον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Φαντάροι που υπηρετούμε τη θητεία μας στο στρατόπεδο Xατζηπεντή στο Κουφόβουνο Έβρου, διαμαρτυρόμαστε που η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στη Βουλγαρία, στα πλαίσια της Δύναμης Ταχείας Απόκρισης του ΝΑΤΟ (NRF).

Οι Έλληνες στρατιωτικοί και φαντάροι δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται έξω από τα σύνορα της χώρας μας, πόσο μάλλον να συμμετέχουν στα σχέδια και τις δομές του εγκληματικού πολεμικού οργανισμού του ΝΑΤΟ.

H αναβάθμιση μέρα με τη μέρα της εμπλοκής της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, που διεξάγεται από δύο αντίπαλα στρατόπεδα ληστών, την καπιταλιστική Ρωσία και το ΝΑΤΟ/ΕΕ, με θύμα τον Ουκρανικό λαό, φέρνει πιο κοντά μεγάλους κινδύνους και για το λαός της χώρας μας.

Είμαστε αντίθετοι η χώρα μας να αναδεικνύεται σε θύτη άλλων λαών, όπως διαχρονικά την έχουν μετατρέψει οι κυβερνήσεις ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ με την ενεργητική συμμετοχή στους ΝΑΤΟικους σχεδιασμούς.

Ο ελληνικός λαός και οι στρατευμένοι νέοι μόνο ανασφάλεια και φόβο νιώθουν με αυτές τις εξελίξεις, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο αντιποίνων από τη Ρωσία.

Η αποστολή μάχιμου τμήματος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ΝΑΤΟικο σχηματισμό μάχης στη Βουλγαρία είναι σοβαρό επεισόδιο κλιμάκωσης, που έρχεται σε συνέχεια της αποστολής όπλων και πυρομαχικών στην αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας κ.α.

Ταυτόχρονα παραμένουν η μετατροπή της χώρας μας σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟικη βάση από τη Σούδα έως την Αλεξανδρούπολη και η παράδοση των υποδομών της χώρας μας, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (που το χαρακτηρίζουν πλέον και λιμάνι του ΝΑΤΟ λόγω της σημασίας του), για τη μεταφορά πολεμικού υλικού.

Μας γεμίζουν αισιοδοξία οι καθημερινές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και της συμμετοχής της χώρας μας σε αυτόν. Μας δίνει ελπίδα η πραγματική αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό, σε αντίθεση με τους πάσης φύσεως υποκριτές που ενώ επικαλούνται το δράμα του Ουκρανικού λαού για να δικαιολογήσουν τα πολεμικά τους σχέδια, στηρίζουν κυβερνήσεις τύπου Ζελένσκι, οι οποίες τον έμπλεξαν στη δίνη του πολέμου για να στηρίξουν επιχειρηματικά σχέδια, οι οποίες έχουν ενσωματώσει οργανικά τους Ναζί στο κράτος τους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τον ελληνικό λαό και απαιτούμε:

• Να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο,

• Να κλείσουν οι ΝΑΤΟικες βάσεις.

• Να μη σταλεί κανένας στρατιωτικός και φαντάρος εκτός συνόρων, να επιστρέψουν όσοι βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό.

Φαντάροι από το στρατόπεδο Χατζηπεντή, Κουφόβουνο Έβρου

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...