Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας στον αγώνα που δίνει ο πολύπαθος παλαιστινιακός λαός ενάντια στο κράτος του Ισραήλ για το αυτονόητο δικαίωμα να υπερασπίζεται την ελευθερία του! Εδώ και δεκαετίες δολοφονεί ανεξέλεγκτα υπό την επίβλεψη, την ανοχή και την έγκριση της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Το έγκλημα έχει και συνέχεια αφού είναι σε εφαρμογή ο πολύπλευρος οικονομικός αποκλεισμός από κάθε λογής βοήθεια ακόμα και σε ρεύμα, νερό, τροφοδοσία με σκοπό να τους εξαφανίσουν σαν ανθρώπινη οντότητα!
Η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και οι προηγούμενες που υπηρέτησαν πιστά τις κατευθύνσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης αφού συμμετέχουν ενεργά σε αυτές τις επεμβάσεις.
Συμμετέχουν στο έγκλημα!
Το σύστημα που υπερασπίζονται σαπίζει συνεχώς κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα κάθε μέρα με νεκρούς αθώους ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Οι λαοί έχουν μόνο να ενώσουν κι όχι να χωρίσουν! Οι λαοί έχουν συμφέρον μόνο να παλέψουν ενάντια στις αστικές τάξεις, τις συμμαχίες που τους βάζουν σε επικίνδυνα σχέδια! Ώστε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων και νοικοκύρηδες στον τόπο τους για μια κοινωνία χωρίς πολέμους, ανταγωνισμούς και κυβερνήσεις που να έχουν ως αρχή και τέλος το κέρδος.
Οι ανάγκες μας μπροστά!
Ζήτω η πάλη των λαών!
Ζήτω ο λαός της Παλαιστίνης!
Φαντάροι ΕΛΔΥΚ



