Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ ενισχύουν οικονομικά το ΚΚΕ

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Στέλνουμε αυτήν την επιστολή συνοδευτικά με τη δεύτερη δόση που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ!

Συγκεκριμένα καταφέραμε με τη συμβολή αρκετών φαντάρων απ’ το τάγμα να συγκεντρώσουμε το ποσό των 170€. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν απ’ το υστέρημα μας, μιας και παρά το γεγονός ότι πληρωνόμαστε με 270€/μήνα, στο τέλος της θητείας όχι απλά δεν έχει μείνει ευρω, αλλά έχουμε μπει και μέσα, με κυριότερο βάρος τα εισιτήρια που πρέπει να πληρώνουμε για τις άδειες μας (όσο διάστημα είμαστε στην Κύπρο η μονάδα μας καλύπτει ένα εισιτήριο) που για να πας και να έρθεις το κόστος θα είναι τουλάχιστον στα 150-180€.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει υπεύθυνα μέχρι και το τελευταίο ευρώ απ’ τα χρήματα που στέλνουμε, μιας και είναι το μόνο κόμμα που έχει κάνει δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή για τα προβλήματα που βιώνουμε και παλεύει σταθερά με όλες του τις δυνάμεις και έξω απ’ αυτήν για τα δικαιώματα μας!

Γνωρίζουμε επίσης ότι η οικονομική ανάγκη είναι μεγαλύτερη τώρα που έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και θεωρούμε απαραίτητο να συμβάλουμε για να μη μπει κανένα οικονομικό εμπόδιο στον αγώνα να φτάσουν οι ανατρεπτικές ιδέες και θέσεις του ΚΚΕ σε κάθε νέο και νέα, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε φαντάρο!

Η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις κάλπες και η συμπόρευση στους καθημερινούς αγώνες είναι η μόνη ελπίδα για το λαό μας! Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε έχουν δοκιμαστεί, κι ας εμφανίζονται ορισμένοι ως “μετανιωμένοι” που τώρα “έχουν την εμπειρία της πρώτης φοράς αριστερά και δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη” και όλα αυτά τη στιγμή που συναντιούνται επίσημα ακόμα και με φασίστες απόστρατους (ΣΥΡΙΖΑ)!

Καλή δύναμη λοιπόν στους καθημερινούς αγώνες σε όλους και όλες που διαβάζουν αυτήν την επιστολή!

Φαντάροι που υπηρετούμε τη θητεία μας στην ΕΛΔΥΚ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...