Φαντάρος από ΑΣΔΥΣ: Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν πρόκειται να περάσουν!

Στρατιωτικοί και φαντάροι της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), στο Γουδί, Αττική
Φώτο Αρχείου / Στρατιωτικοί της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), στο Γουδί, Αττική / Πηγή: Eurokinissi

Στο alt.gr συνεχίζουν να φτάνουν καταγγελίες στρατευμένων για την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου. Ακολουθεί η επιστολή φαντάρου από την ΑΣΔΥΣ:

Σχετικά με την περίπτωση στοχοποίησης φαντάρου στο 644 ΜΚ ΤΠ εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και την αλληλεγγύη μου στο συνάδελφο ο οποίος βγήκε μπροστά και διεκδίκησε το αυτονόητο, να μην κυκλοφορεί ελεύθερα στη μονάδα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού!

Ο κάθε συνάδελφος στρατευμένος έχει το δικαίωμα να εκφράζει ανοικτά το οποιοδήποτε παράπονο έχει με την προβλεπόμενη διαδικασία. Είναι απαράδεκτη και άκρως καταδικαστέα η ενέργεια της διοίκησης της μονάδας να παραπέμψει με αβάσιμα στοιχεία και άδικες κατηγορίες, στον υποδιοικητή ψυχίατρο του 216 ΚΙΧΝΕ προκειμένου να δωθεί αναβολή στον στρατιώτη.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει το σύνολο των στρατοπέδων και δεν λύνεται με ημίμετρα. Οι διοικήσεις οφείλουν αντί να προσπαθούν να τιμωρήσουν αυτούς οι οποίοι φωνάζουν προβληματίζουν και προβληματίζονται για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω πανδημίας, να διεκδικήσουν και αυτοί προκειμένου να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους στρατιώτες και τα στελέχη των μονάδων.

Ενέργειες όπως αυτή της διοίκησης, στόχο έχουν να φιμώσουν οποιονδήποτε διεκδικεί αναδεικνύει την πραγματική ουσία του όποιου προβλήματος και θυμίζει άλλες πιο “σκοτεινές” περιόδους. 

Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει άμεσα και να παρθεί τώρα πίσω η αβάσιμη και κατασκευασμένη γνωμάτευση.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν πρόκειται να περάσουν!

Φαντάρος από ΑΣΔΥΣ

Δείτε ακόμα...