Φαντάρος από ΕΛΔΥΚ: Καλή χρονιά με το κεφάλι ψηλά για μια αγωνιστική θητεία

Στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) κατά διάρκεια επίσκεψης του Υπουργού Άμυνας - Νοέμβρη 2020
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) κατά διάρκεια επίσκεψης του Υπουργού Άμυνας – Νοέμβρη 2020 / Πηγή: ΓΕΕΘΑ

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους συνοπλίτες μου, ελπίζω η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να μας βρει για άλλη μια φορά με ψηλά το κεφάλι. 

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο , με την έξαρση της μετάλλαξης του ιού, με τους αργούς ρυθμούς των εμβολιασμών,με τις γεμάτες Μ. Ε. Θ και την έλλειψη υγειονομικού προσωπικού.  

Όλα τα παραπάνω  μετατρέπουν τα στρατόπεδα σε  εστίες υπερμετάδοσης του ιού με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι  να αρρωσταίνουν και να μην μπορούν να πάρουν άδεια για να δουν τις οικογένειες τους στις γιορτές. 

Η κυβέρνηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προστασίας των φαντάρων καθώς πλέον τα rapid test είναι σε έλλειψη, με αποτέλεσμα να γίνονται έλεγχοι μόνο σε όσους στρατιώτες έχουν πυρετό ή πολύ σοβαρά συμπτώματα.

Επιπλέον όσοι ερχόμαστε από Ελλάδα καλούμαστε να πληρώνουμε υποχρεωτικά pcr.

Έστω και τελευταία στιγμή η κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε να ελαφρύνει τις τσέπες των φαντάρων, όσον αφορά δωρεάν μετακινήσεις στις γιορτές όπως επίσης και για δωρεάν test .  

Εύχομαι καλή συνέχεια στους συναδέλφους μου, καλή χρονιά με το κεφάλι ψηλά για μια αγωνιστική θητεία. 

Δείτε ακόμα...