Φαντάρος ΕΛΔΥΚ: Εμπνεόμαστε και τιμάμε την 1Μαη

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Εμπνεόμαστε και τιμάμε την 1Μαη από το Σικάγο του 1886 τη Θεσσαλονίκη του 1936. Με αγώνες και θυσίες πάντα η εργατική τάξη αποδεικνύει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε συνθήκη μέχρι να εκπληρώσει την ιστορική της αποστολή και να γίνει κυρίαρχος στον πλούτο που παράγει να πάρει την εξουσία στα χέρια της.

Σε μια χρονιά με πολέμους, με ακόμα περισσότερη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα η μέρα αυτή πρέπει να γίνει φάρος αντεπίθεσης! Εμείς οι φαντάροι που εκτελούμε την θητεία μας που είμαστε μέρος της εργατικής τάξης έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς με όλη την εργατιά.

Τι θα κάνουμε μόλις βγούμε από εδώ πως θα τα βγάλουμε πέρα. Μόνο ένας είναι ο τρόπος και αυτός είναι να παλέψουμε όλοι μαζί κόντρα στον κοινό μας εχθρό, το σύστημα αυτό που γεννά τη φτώχεια και τους πολέμους.

Να συμπαρασταθούμε στα αδέρφια μας στην Ουκρανία που αυτή την στιγμή σκοτώνονται για τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων στην περιοχή σε μια σύγκρουση που δεν θα έχουν κανένα κέρδος οι ίδιοι.

Όμως όπως η ιστορία έχει αποδείξει η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί και είναι αυτοί που μπορούν να βάλουν φρένο στα συμφέροντα του μόνου εχθρού του καπιταλισμού και να αποτινάξουν στο τέλος από πάνω τους τον ζυγό της εκμετάλλευσης.

Τιμάμε την 1η Μάη απ’ το Σικάγο στη Θεσσαλονίκη! 
Τιμάμε τους 200 της Καισαριανής! 
Εμπνεόμαστε συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη της τάξης μας! 

Φιλίππου Γιώργος ,Φαντάρος από ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...