Φαντάρος ΕΛΔΥΚ: Ένα απέραντο απεργιακό ποτάμι

Στρατιώτες ΕΛΔΥΚ σε άσκηση στην Κύπρο
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες ΕΛΔΥΚ σε άσκηση στην Κύπρο / Πηγή: alt.gr

Ένα απέραντο απεργιακό ποτάμι ήρθε και πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων την περασμένη Πέμπτη. Πλήθος λαού ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας στις εκλογές κατέβηκαν στο δρόμο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συνδικάτων φωνάζοντας ότι ‘ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ’. 

Το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης, κατά παραγγελία των καπιταλιστών που υπηρετεί γεμίζει με οργή κάθε λαϊκό άνθρωπο και φυσικά και εμάς, τα παιδιά της εργατικής τάξης που υπηρετούμε τη θητεία μας και βλέπουμε με αγανάκτηση αυτά που μας ετοιμάζουν.

Για αυτό οι εικόνες της περασμένης Πέμπτης μας γεμίζουν περηφάνια για την πρωτοπόρα τάξη μας και φωνάζουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι ότι αυτό το τερατούργημα θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει στα χαρτιά ακόμα και αν ψηφιστεί. 

Η 16η Ιούνη δεν μπορεί να είναι μία μέρα σαν όλες τις άλλες. Η λαϊκή καταδίκη είναι η μόνη που έχει τη δύναμη να βάλει εμπόδιο στα σχέδια του ΣΕΒ και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στο 19ο αιώνα. Όλοι και όλες στους δρόμους.

Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...