Φαντάρος για Ουκρανία: Όταν δεν μπορούν να χωρίσουν τα κέρδη με διαλόγους τα λύνουν με τα όπλα

Βομβαρδισμός της Ουκρανίας από τη Ρωσία, 24 Φλεβάρης 2022

Άλλη μια φορά που το σύστημα γεννά πολέμους για τα κέρδη των μονοπωλίων. Μια ακόμη φορά που αποδεικνύει το ότι όταν δεν μπορούν να χωρίσουν τα κέρδη με τους διαλόγους θα τα λύσουν με τα όπλα, αφήνοντας πίσω ερείπια και νεκρούς, οικογένειες χωρίς τα παιδιά τους, παιδιά δίχως γονείς!

30 χρόνια πριν ήταν όταν ανατράπηκε η ΕΣΣΔ και όπως έλεγαν και διατυμπανίζουν οι αστικές τάξεις και τα παπαγαλάκια τους θα γινόταν ο κόσμος πιο ειρηνικός και ήρεμος. Αστείο!!!

Μια ακόμα φορά που ξεσπά πόλεμος σε ευρωπαϊκό έδαφος! Καμία συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς, καμία συμμετοχή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στους ανταγωνισμούς ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχει καλός και κακός ιμπεριαλιστής! Πρέπει από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα να εκφραστεί η καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, να μην μείνει έτσι, δεν θα γίνουμε κρέας στην μηχανή τους.

Είναι προκλητική η στάση της κυβέρνησης της ΝΔ με δηλώσεις που ως ΝΑΤΟΪΚΟΤΕΡΗ όλων υποστηρίζει την ακόμα μεγαλύτερη όξυνση της κατάστασης. 

Κανένας Έλληνας στρατιωτικός δεν πρέπει να συμμετέχει στη νέα τραγωδία που δημιουργείται.
Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.
Απεγκλωβισμός της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ που μέρα με την μέρα χώνει την χώρα μας σε ακόμα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Που είναι πολύ κοντά στο να χτυπήσουν την πόρτα μας. 
Να σταματήσει ο πόλεμος ΤΩΡΑ.

Φαντάρος από ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...