Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ: Κανένας φαντάρος μόνος του σε τέτοιες συνθήκες

στρατιώτες ΕΛΔΥΚ
Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ / Πηγή: Eurokinissi

Διαμαρτυρίες συνεχίζουν να φτάνουν στο alt.gr με αφορμή την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου. Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή το περιστατικό του φαντάρου από την Αλεξανδρούπολη, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφό μας που διαμαρτυρήθηκε για την απαράδεκτη έλλειψη μέτρων προστασίας στα στρατόπεδα. 

Επίσης καταγγέλλουμε την ξεδιάντροπη διοίκηση που όχι μόνο δεν έλαβε υπόψη τις δικαιολογημένες ανησυχίες του αλλά πήγε να τον βγάλει και ψυχασθενή! Είναι βαθειά νυχτωμένος αν νομίζει οποιοσδήποτε αξιωματικός ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θέση του και να τρομοκρατεί με τέτοιο χυδαίο τρόπο όποιον διαμαρτύρεται. Αν θέλουν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο να βρουν τους ψυχασθενείς, ας κοιτάξουν προς τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ που έχουν να βολτάρουν και να μολύνουν με την παρουσία τους την καθημερινότητά μας.

Ενώνουμε τις φωνές μας με το συνάδελφό μας και καταδικάζουμε την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχε από τη ”μαμά πατρίδα” που πήγε να υπηρετήσει. Κανένας φαντάρος μόνος του σε τέτοιες συνθήκες.

Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...