Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ: Όχι στα Rafale

Πηγή: Eurokinissi

Η συμφωνία για τα Rafale υπογράφηκε, 2,3 δις ευρώ δαπανήθηκαν από την τσέπη του λαού για να αναβαθμιστεί η θέση της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα. 

Η αναβάθμιση αυτή βέβαια δεν έχει να προσφέρει κανένα όφελος στον ελληνικό λαό, θα προσφέρει όμως ένα όπλο στους φονιάδες για να μπορούν να σταθούν με καλύτερους όρους στο μοίρασμα των αγορών. Να μπορούν να βομβαρδίζουν και να ξεσπιτώνουν αμάχους προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα. Ο χαρακτήρας των Rafale δεν είναι αμυντικός, δεν έχει να κάνει με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας μας αλλά επιθετικός. Η αγορά τους για ακόμα μια φορά εμπλέκει την χώρα μας ακόμα πιο βαθιά στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.

Είναι προκλητικό από τη μια να σπαταλιούνται δισεκατομμύρια για επιθετικά όπλα που εξυπηρετούν τις επιδιώξεις του κεφαλαίου και από την άλλη να πεθαίνουν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Να μένουν τόσοι άνθρωποι άνεργοι. Να μην υπάρχουν μέτρα προστασίας της υγείας των φαντάρων και των στελεχών και η διαβίωση τους στα στρατόπεδα να γίνετε ανυπόφορη. Εμείς οι νέοι στρατευμένοι δηλώνουμε την διαφωνία και απέχθεια μας για αυτήν και κάθε επικίνδυνη συμφωνία που εξοπλίζει τους δολοφόνους των λαών. Απαιτούμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς. 

Φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...