Γ. Δελής: Η κυβέρνηση θέτει στο στόχαστρο κάθε λαϊκή κινητοποίηση

Δελής
Πηγή : Eurokinissi

Παρέμβαση στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελής το πρωί της Τρίτης 30 Ιουνίου. Αναφέρθηκε σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας όπως το σκάνδαλο της «Novartis» και το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της «Novartis», ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι μήτρα του σκανδάλου αυτού είναι η εμπορευματοποίηση στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου και ανέδειξε τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, που δεν προχώρησαν στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να μπορεί να συνεχίζεται το παιχνίδι της δικομματικής αντιπαράθεσης για τα επιμέρους και όχι για την ουσία.

Ο Γ. Δελής στηλίτευσε την απόρριψη της τροπολογίας του ΚΚΕ για τη δωρεάν μετάδοση μηνυμάτων που αφορούν τη δημόσια υγεία από τα ΜΜΕ. 

Επίσης, σχολίασε και το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση. Όπως τόνισε, η κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο θέτει στο στόχαστρο κάθε λαϊκή κινητοποίηση και το φέρνει τώρα επειδή γνωρίζει ότι το επόμενο διάστημα οι αντιδράσεις στην πολιτική της θα ενταθούν. Απευθυνόμενος στον κυβερνητικό βουλευτή που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής ξεκαθάρισε ότι «τις διαδηλώσεις δεν μπορείτε και δεν πρόκειται να τις σταματήσετε».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...