Γερμανία: Νομιμοποίηση της κάνναβης για «ψυχαγωγικούς σκοπούς» – Αδίστακτοι

Ναρκωτικά - Ναρκωκουλτούρα - Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας ενέκρινε τη νομιμοποίηση της κάνναβης για «ψυχαγωγικούς σκοπούς» και στο εξής θα επιτρέπονται η αγορά και η κατοχή, όπως και η ιδιωτική καλλιέργεια / Οκτώβρης 2022

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας ενέκρινε τη νομιμοποίηση της κάνναβης για «ψυχαγωγικούς σκοπούς» και στο εξής θα επιτρέπονται η αγορά και η κατοχή, όπως και η ιδιωτική καλλιέργεια. Στόχος, όπως αναφέρεται, είναι η «καλύτερη προστασία για τα παιδιά και τους νέους»! Είναι αδίστακτοι στον τρόπο που προωθούν τη ναρκωκουλτούρα με αντιεπιστημονικά προσχήματα, για να κρύψουν αυτό που κρύβεται από πίσω: Ένας τζίρος πολλών δισ. ευρώ για μεγάλες επιχειρήσεις και το κράτος, παράλληλα με την προσπάθεια αποχαύνωσης της νεολαίας.

Η νομιμοποίηση της κάνναβης για «ψυχαγωγικό» σκοπό σε μια σειρά από χώρες όχι απλώς δεν μείωσε, αλλά αύξησε τα ποσοστά χρήσης, ενώ πολλαπλασίασε το φαινόμενο της πολυχρήσης, με πρώτη ουσία τη δήθεν «αθώα» κάνναβη. Την ίδια ώρα, στη Γερμανία εικάζεται ότι το συγκεκριμένο μέτρο μπορεί να αποφέρει ετήσια φορολογικά έσοδα μέχρι και 4,7 δισ. ευρώ!

Μια τέτοια συζήτηση έχει ανοίξει και στη χώρα μας, με τους νόμους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που νομιμοποιούν την κάνναβη για βιομηχανικούς – φαρμακευτικούς σκοπούς. Βήμα βήμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ατζέντα νομιμοποίησης της χρήσης για «ψυχαγωγικούς» σκοπούς, βλέποντας σ’ αυτήν την προοπτική τρελά κέρδη, που σήμερα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι, στη μαύρη αγορά.

Η νεολαία όμως έχει χίλιους λόγους να τους γυρίσει την πλάτη και να βάλει εμπόδια στην πολιτική της ναρκωκουλτούρας που την απειλεί. Η αγωνιστική στάση ζωής και η διεκδίκηση όσων της ανήκουν είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στην πολιτική της μαστούρας και της «φυγής» από τα αδιέξοδα που ανακυκλώνει το σάπιο σύστημα.

Δείτε ακόμα...