Είμαστε αισιόδοξοι ότι με την ψήφο του ο ελληνικός λαός θα δώσει δύναμη στο ΚΚΕ, ώστε να γίνει δυνατότερη η φωνή του την επόμενη ημέρα, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Ρόδου ο Γιάννης Αγγέλου, Συνταγματάρχης Μηχανικού ε.α. και υποψήφιο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.
Αναφέρθηκε στο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών στην υγεία, επισημαίνοντας ότι η υποστελέχωση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας είναι στα όρια του τραγικού, στις συγκοινωνίες και τις μετακινήσεις μεταξύ των νησιών και στην κατάσταση των σχολείων.
«Στις κάλπες πρέπει να πάρει την απόφαση να ρίξει το κόκκινο ψηφοδέλτιο. Με ΚΚΕ ισχυρό θα είναι ισχυρός ο ίδιος ο λαός. Γιατί η ψήφος που κατατίθεται στο ΚΚΕ παραμένει στο ΚΚΕ και στον λαό. Δεν είναι ψήφος συναλλαγής για υπουργικές καρέκλες. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο δικός μας στόχος, η δική μας κατεύθυνση είναι μαζί με το λαό, για τον λαό» κατέληξε.
Ακούστε τη συνέντευξη: