Η “Ελένη” του Γιάννη Ρίτσου στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας

Γιάννης Ρίτσος
Γιάννης Ρίτσος

Την παράσταση “ Ελένη” του Γιάννη Ρίτσου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, παρουσιάζει στις 21 Ιουλίου (21:30) στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας σε συνέργεια με το Γραφείο Πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας της Π.Ε. Ημαθίας και του Συλλόγου των Φίλων του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου αυτού. Το έργο παρουσιάζεται σε δραματουργία-σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη ενώ τον ρόλο της Ελένης ερμηνεύει η Βερόνικα Αργέντζη

Για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.eventbrite.com/e/162849399939. Ώρα προσέλευσης 20:30.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο. Οι θεατές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού της ΕΦΑ Ημαθίας για την κίνησή τους στον χώρο και να μην μετακινούνται από την θέση τους. Την παράσταση θα παρακολουθήσουν μόνον όσοι έχουν εξασφαλίσει προκράτηση στον ηλεκτρονικό ιστότοπο που αναφέρεται παραπάνω και μόνον καθήμενοι. Κατά την προσέλευση και αποχώρηση των θεατών προς και από το αρχαίο Θέατρο της Μίεζας και σε όλη την διάρκεια της παράστασης είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανόνων του ΕΟΔΥ και των υγειονομικών αρχών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να κρατούν αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...