Η Ένωση Π.Λ.Σ Αν. Μακεδονίας-Θράκης για τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο Δελτίο της, η Ένωση σημειώνει:

“Στα πλαίσια ενημέρωσης και ανάδειξης προβλημάτων που απασχολούν στην περιοχή αρμοδιότητας της πραγματοποιήθηκε σήμερα 12-11-2021 συνάντηση στην έδρα της ένωσης μας στο Πόρτο Λάγος, με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Αν. Μακεδονιας & Θράκης κ. ΒΑΡΔΑΛΗ Αθανάσιο και ΠΥΡΓΕΛΗ Γεώργιο όπου συζητήθηκαν και του κατατέθηκαν τα παρακάτω :

  • Διεύρυνση του επιδόματος παραμεθορίου και σε νομούς που υπάγονται και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
  • Άμεση ενίσχυση με τις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις έτους 2022 του Α΄Λ/Τ Σαμοθράκης έτσι ώστε να απεγκλωβιστούν συνάδελφοι που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον απαραίτητο χρόνο Υπηρεσίας εκεί, αλλά και για την ενίσχυση του Τμήματος μετά και από την τοποθέτηση πλωτού ασθενοφόρου.
  • Επιβεβλημένη ενεργοποίηση και επάνδρωση ΚΕΑ Κ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ καθ’ όσον οι ανάγκες του λιμένα ολοένα αυξάνονται και περισσότερο.
  • Εξομοίωση οδοιπορικών Λ.Σ σύμφωνα με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
  • Άμεση τροποποίηση Π.Δ. ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ (π.δ 11/2021).

Η Ένωση μας εκφράζει τις ευχαριστίες της, ως προς το ενδιαφέρον από πλευράς του ΚΚΕ για την ανάδειξη των προβλημάτων μας, αλλά και για την πρωτοβουλία της επίσκεψης τους στην έδρα της ένωσης μας”.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...