Η πλατφόρμα εμβολιασμού δεν αναγνωρίζει τα εμβόλια που έχουν κάνει οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο

Εμβολιαστικό Κέντρο - Στρατιωτικός - εμβόλια - κορονοϊός
EUROKINISSI

Η πλατφόρμα εμβολισμού της κυβέρνησης δεν αναγνωρίζει τα εμβόλια που έχουν κάνει στην Κύπρο οι φαντάροι της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) όπως μας μεταφέρει στρατιώτης σε επιστολή του στο alt.gr.

Αναλυτικά:

“Είμαι στρατιώτης που υπηρέτησα στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου. Κατά τη θητεία μου εμβολιάστηκα στην μονάδα μου σύμφωνα με το πρωτόκολλο και έχω εκδώσει το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Αφού επαναπατρίστηκα, και ολοκληρώνω τη θητεία μου, στην προσπάθεια εύρεσης εργασίας, εγώ αλλά και όσοι ακολούθησαν τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του Covid-19 στην ΕΛΔΥΚ και πλέον έχουν τελειώσει τη θητεία τους, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού κατά του Covid-19 που μας ζητείται από τους εργοδότες.

Στην πλατφόρμα της Κυβέρνησης, στην επιλογή “έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού” , καταχωρώντας τα στοιχεία που ζητούνται, εμφανίζει πως δεν έχουμε πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε εργασιακές ευκαιρίες σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ένας φαντάρος, μετά τη θητεία του προσπαθεί αμέσως να εργαστεί για να ορθοποδήσει.

Απαιτούμε να γίνει άμεσα η διόρθωση στην πλατφόρμα της κυβέρνησης και να περαστούμε όλοι οι στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ στα μητρώα του ΕΟΔΥ που έχουμε πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό στην Κύπρο.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

ΣΜΥ (Υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ)”

Δείτε ακόμα...