Ιερουσαλήμ: Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στις δύο εκρήξεις σε στάσεις λεωφορείου

Ιερουσαλήμ: Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στις δύο εκρήξεις σε στάσεις λεωφορείου

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα σε στάσεις λεωφορείου στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, ενώ άλλοι περίπου 15 τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος, με την αστυνομία να έχει επισημάνει απλώς ότι πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Σαάρε Ζεντέκ.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε σε σταθμό λεωφορείου κοντά στην έξοδο της Ιερουσαλήμ, ενώ περίπου 30 λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερη σε άλλη στάση λεωφορείου στο ανατολικό τμήμα της πόλης, με την ισραηλινή αστυνομία να σπεύδει να τις αποδώσει σε παλαιστινιακές οργανώσεις.

Εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν συντρίμμια στο σημείο της πρώτης έκρηξης, το οποίο έχει αποκλείσει η αστυνομία.

Υπηρεσία πρώτων βοηθειών είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι 12 άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι μετά τη πρώτη έκρηξη, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο σε κρίσιμη κατάσταση. Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη δεύτερη έκρηξη.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...