Ημέρα Δράσης στα Σούπερ-Μάρκετ: Παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα

Παρεμβάσεις εργαζομένων και φορέων έξω από τα σούπερ-μάρκετ μετά το κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων.

Στην Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση στο κατάστημα «Σκλαβενίτη» στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και στο κατάστημα «ΑΒ Mega» στην περιοχή Αεροδρομίου πραγματοποίησε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Παρεμβάσεις έγιναν επίσης στον «Σκλαβενίτη» στο One Salonica και στην Πολίχνη. 

Στην Λευκάδα

Παρεμβάσεις και ενημέρωση των εργαζομένων σε σούπερ μάρκετ της πόλης της Λευκάδας -«Σκλαβενίτης», «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «Lidl»- πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας – Βόνιτσας.

Στα Γιάνεννα

Από τα χαράματα το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων προχώρησε σε παρεμβάσεις σε εφτά υποκαταστήματα αλυσίδων.

Στην Καρδίτσα

Παρέμβαση στο σούπερ μάρκετ «Μασούτης»πραγματοποίησε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καρδίτσας. Με τη συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων αναδείχτηκαν τα προβλήματα και τα αιτήματα για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Στην Καλαμάτα

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση έξω από γνωστή αλυσίδα super market.

Στην Ζάκυνθο

Παρεμβάσεις για την διασφάλιση της υγείας και της εργασίας των εργαζομένων έκαναν σε σούπερ μάρκετ αντιπροσωπείες του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου του νησιού .

Στην Χαλκίδα και το Βαθύ

Σε σούπερ μάρκετ της Χαλκίδας και του Βαθέος Αυλίδας βρέθηκαν σήμερα το πρωί συνδικαλιστές της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας και του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας.

Δείτε ακόμα...