Ιωάννινα: Περιφέρεια, δήμος, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προπαγανδιστές των ΝΑΤΟικών εγκλημάτων

Περιφέρεια Ηπείρου - Ιωάννινα
Πηγή: Eurokinissi

Την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Προτεραιότητες και προοπτικές για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι«την ώρα που η κυβέρνηση μετατρέπει με γρήγορα βήματα όλη τη χώρα σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση μπλέκοντας τον λαό μας βαθύτερα σε επικίνδυνα σχέδια και ανταγωνισμούς, οι ΝΑΤΟικοί και οι παρατρεχάμενοί τους έχουν σηκώσει τα μανίκια και οργώνουν την Ελλάδα στήνοντας φιέστες για να διαφημίσουν και να νομιμοποιήσουν στις λαϊκές συνειδήσεις τη βρώμικη δράση της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας».

Καλεί τον λαό των Ιωαννίνων να βγάλει τα συμπεράσματά του και να παλέψει «για την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και όλους τους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους. Να επιστρέψουν όλες οι ελληνικές αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η πραγματοποίηση της ημερίδας “Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Προτεραιότητες και προοπτικές για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και με τη συμμετοχή πλήθους τοπικών στελεχών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, μόνο πρόκληση μπορεί να είναι για τον λαό της Ηπείρου.

Την ώρα που η κυβέρνηση μετατρέπει με γρήγορα βήματα όλη τη χώρα σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση μπλέκοντας τον λαό μας βαθύτερα σε επικίνδυνα σχέδια και ανταγωνισμούς, οι ΝΑΤΟικοί και οι παρατρεχάμενοί τους έχουν σηκώσει τα μανίκια και οργώνουν την Ελλάδα στήνοντας φιέστες για να διαφημίσουν και να νομιμοποιήσουν στις λαϊκές συνειδήσεις τη βρώμικη δράση της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας.

Θέλουν να σβήσουν από τη λαϊκή μνήμη το αιματοκύλισμα του λαού της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, της Συρίας, παλιότερα της Κύπρου.

Δεν μας εκπλήσσουν οι αγκαλίτσες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, του περιφερειάρχη Ηπείρου και του δημάρχου Ιωαννιτών με τους ΝΑΤΟικούς μακελάρηδες των λαών. Διαχρονικά δίνουν εξετάσεις στην προώθηση των αντιλαϊκών πολιτικών με κριτήριο τη διασφάλιση των συμφερόντων της ελληνικής αστικής τάξης. Προφανώς σε αυτή την κατεύθυνση σήμερα καλούνται να περάσουν από τα “θρανία της ΝΑΤΟικής προπαγάνδας…”. Άξιος ο μισθός τους.

Οι Γιαννιώτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, να δυναμώσει η πάλη για:

  • Έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και όλους τους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους.
  • Να επιστρέψουν όλες οι ελληνικές αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα».
Ετικέτες: , , ,

Δείτε ακόμα...