Ταυτόχρονα με τις δολοφονικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος – δολοφόνος συνεχίζει τις επιδρομές και στα υπόλοιπα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
Δεκάδες Ισραηλινοί έποικοι, συνοδευόμενοι από την ισραηλινή αστυνομία, εισέβαλαν στις αυλές του τζαμιού Αλ Άκσα στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ. Οι έποικοι προκάλεσαν εντάσεις, ενώ η αστυνομία επέβαλε αυστηρούς περιορισμούς στους Παλαιστίνιους που προσπαθούσαν να εισέλθουν, μετατρέποντας την περιοχή σε «στρατιωτικό στρατώνα», σύμφωνα με το πρακτορείο Wafa.
Στην πόλη Αράμ, ο ισραηλινός στρατός κατεδάφισε το σπίτι ενός Παλαιστινίου, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση με αυτοκίνητο τον Ιούλιο 2024. Η πρακτική των «τιμωρητικών κατεδαφίσεων» έχει εκτοπίσει 65 ανθρώπους το 2025, τον υψηλότερο αριθμό από το 2009, σύμφωνα με την OCHA.
Εξάλλου, ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε τα ονόματα 60 κρατουμένων Παλαιστινίων, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές και στρατόπεδα, όπως το διαβόητο Sde Teiman, όπου αναφέρονται συστηματικά βασανιστήρια. Από τον Απρίλη 2025, 1.747 Παλαιστίνιοι έχουν χαρακτηριστεί «παράνομοι μαχητές», με πολλούς να υφίστανται «αναγκαστικές εξαφανίσεις».