Κ. Παπασταύρου: Το αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης είναι κορόνα στο κεφάλι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Κύριλλος Παπασταύρου

Η επόμενη ημέρα των εκλογών φέρνει δύσκολη κατάσταση για τα λαϊκά στρώματα γιατί υπάρχουν δεσμεύσεις μνημονιακού τύπου και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στη Δυτική Αττική, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ1.

Σημείωσε ότι και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κορόνα στο κεφάλι τους το Ταμείο Ανάκαμψης, σημειώνοντας ότι ήδη 200 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα έχουν ψηφιστεί και ακόμη περισσότερα μένει να ψηφιστούν.

Αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, ο Κ. Παπασταύρου τόνισε ότι η ουσία του θέματος είναι το θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο οποίο στηρίζεται η δυνατότητα για υποκλοπές, το οποίο κανένα από τα κόμματα που υποστηρίζουν την ΕΕ δεν το έχει καταδικάσει.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο νόμος Κατρούγκαλου είναι ένας ζωντανός νόμος που δεν καταργήθηκε από τη ΝΔ, αλλά έγινε πιο επιθετικός, συμπληρώνοντας πως τα όσα είπε ο Γ. Κατρούγκαλος δεν είναι θέμα κρυφού ή φανερού προγράμματος, αλλά του κοινού αντιασφαλιστικού προγράμματος που έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμα...