Κ. Πολύζος, Σμήναρχος ε.α: Στηρίζω ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που φωνάζει ξεκάθαρα, κανείς Έλληνας αξιωματικός εκτός των συνόρων

Κωνσταντίνος Πολύζος, Σμήναρχος ε.α
Κωνσταντίνος Πολύζος, Σμήναρχος ε.α

Σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Πολύζος, Σμήναρχος ε.α. σημειώνει:

«Στηρίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο, τον λαό. Το δικαίωμα του σε μία τίμια και δίκαια ζωή, όπου η εργασία θα παρέχει την δυνατότητα μιας διαβίωσης με αξιοπρέπεια, όπου τα κοινωνικά αγαθά της υγείας και της μόρφωσης θα παρέχονται σε όλους δωρεάν, όπου το απλό και το αυτονόητο δεν θα αποτελεί καθημερινή αγωνία για το λαό.

Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μιλάει ανοιχτά για την ακρίβεια που μαστίζει όλους μας και γονατίζει τα λαϊκά νοικοκυριά, τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας. Δείχνει πραγματικά ποιοι είναι πίσω από την λεηλασία στα εισοδήματα, στην ζωή κυριολεκτικά των λαϊκών οικογενειών και δεν κρύβεται πίσω από τη τάχα “εισαγόμενη” ακρίβεια και τις κακές “διεθνής συγκυρίες”. Το ντόπιο μεγάλο κεφάλαιο θησαυρίζει με την ακρίβεια που επιβάλλει και συντηρεί, πάντα με την κάλυψη και ανοχή της κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που για να δείξει το έργο της υπερηφανεύεται για τα “ματωμένα” πλεονάσματα της μέσα από την ατελείωτη φορολεηλασία των εργαζόμενων και των μικρών επαγγελματιών.

Στηρίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που φωνάζει και ξεμπροστιάζει για τα αιμοβόρα κοράκια του πολέμου που έχουν μαζευτεί και φωλιάσει μέσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αιμοσταγείς δολοφόνοι που για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους και να μοιραστούν την λεία την επόμενη μέρα, δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς, όπως κάνουν τώρα στην Ουκρανία και παλιότερα στην Λιβύη, στο Ιράκ, την Γιουγκοσλαβία και όχι μόνο.

Μόνο το ΚΚΕ φωνάζει από την πρώτη στιγμή για την εγκληματική στάση ΝΑΤΟ και ΕΕ στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

Δεν έχω καμία αμφιβολία, όπως δεν πρέπει να έχει και κανείς από εμάς, ότι με την ίδια ευκολία θα θυσίαζαν και τον δικό μας λαό, αν αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και ας είμαστε τόσα χρόνια πιστοί στην “σωστή πλευρά” της ιστορίας.

Στηρίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που φωνάζει ξεκάθαρα, κανείς Έλληνας αξιωματικός, υπαξιωματικός και στρατεύσιμος εκτός των συνόρων της χώρας. 37 χρόνια πριν όταν μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου περνούσαμε την πύλη της Σχολής Ικάρων, κανείς δεν είχε όνειρο να πάει σε μια ξένη χώρα στην άλλη άκρη της γης να πολεμήσει και να σκοτώσει τον εκεί λαό! Παλέψαμε να ολοκληρώσουμε την εκπαίδευση μας και να γίνουμε αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δώσαμε όρκο να υπηρετήσουμε των Ελληνικό λαό και την ασφάλεια του. Και αυτό που βλέπουμε να γίνεται μεθοδικά τα τελευταία 30 χρόνια είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετατρέπονται σε εργαλείο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για την αστυνόμευση των δικών τους συμφερόντων και των δικών τους γεωπολιτικών στόχων.

Μεθοδικά και σταθερά, όλες οι κυβερνήσεις, όπως ακριβώς αποδυνάμωσαν το επίπεδο διαβίωσης των λαϊκών οικογενειών, έτσι φρόντισαν να αποδυναμώσουν και τις οικογένειες των στρατιωτικών, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι του λαού. Έτσι, έχοντας οδηγήσει στα πρόθυρα της φτώχειας τις οικογένειες των στρατιωτικών,όπως και των υπολοίπων λαϊκών οικογενειών, με το “τυράκι” κάποιων επιπλέον χρημάτων, θα μπορούν να βρίσκουν πρόθυμους Έλληνες στρατιωτικούς να δηλώνουν “εθελοντές” σε στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων, σε εμπόλεμες ζώνες.

Με την ψήφο μας στο ΚΚΕ λέμε όχι στην μετατροπή των Ελλήνων στρατιωτικών σε πιόνια και μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Λέμε όχι στην συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος των λαών.

Οι ευρωεκλογές δεν είναι μία αναμέτρηση δευτερεύουσας σημασίας, είναι υποχρέωση μας να στείλουμε στο κέντρο των αποφάσεων της Ευρώπης ανθρώπους που θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο για τους λαούς της.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου όλοι μαζί να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να αυξήσουμε την δύναμη του στο ευρωκοινοβούλιο, να δώσουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον για τους λαούς της Ευρώπης».

Δείτε ακόμα...