Καισαριανή: Ο δήμαρχος παραχώρησε το γήπεδο της πόλης στα ΜΑΤ για εκγύμναση στην καταστολή!

ΜΑΤ γήπεδο Καισαριανής

«Αθλητικές εγκαταστάσεις για τη νεολαία και τον λαό της Καισαριανής! Όχι για πρόβες καταστολής των αγώνων μας!», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής του ΚΚΕ, καθώς, όπως σημειώνει, ο «δήμαρχος Καισαριανής παραχώρησε το Δημοτικό Γήπεδο “Μ. Κρητικόπουλος” στα ΜΑΤ, που με πλήρη εξάρτυση ασκήθηκαν στις νέες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους καταστολής.

Ο συγκεκριμένος δήμαρχος έχει τη στήριξη των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές, χωρίς βέβαια να έχει χάσει και τη στήριξη τμήματος της ΝΔ.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση: «Φαίνεται πως η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας που μας πλασάρουν και ετοιμάζεται να περάσει από την εποχή της αύρας στην αποτελεσματικότερη καταστολή του “εχθρού λαού”, θα έχει την ενεργή συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης.

Δεν μας εκπλήσσει. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας την ωμή αντεργατικότητα του δημάρχου της πόλης μας και των πολιτικών του που έφτασαν στο σημείο να αφήνει απλήρωτους συναδέλφους μας εργαζόμενους στον δήμο, να χρεώνει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής στους συναδέλφους, να αρνείται να συναντήσει το σωματείο εργαζομένων του δήμου μας.

Η ασφάλεια που θα εξασφαλίσουν τα ΜΑΤ θα είναι ασφάλεια για τα κέρδη όσων θησαυρίζουν με το δικό μας ιδρώτα, θα είναι ασφάλεια για να κλιμακώσουν τους πλειστηριασμούς στα σπίτια μας, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, την καταστολή στα Πανεπιστήμια, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια για τους εργαζόμενους», επισημαίνει και αναφέρει:

«Για μας ασφάλεια σημαίνει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και στους παιδικούς σταθμούς και να ξέρουμε ότι θα τα πάρουμε πίσω ασφαλή, ότι δεν θα πέσουν σοβάδες στα κεφάλια τους, όπως πολύ συχνά συμβαίνει τελευταία.

Ασφάλεια σημαίνει να γυρίζουμε αρτιμελείς από τη δουλειά μας, δουλεύοντας με μέσα ατομικής προστασίας και σύγχρονα οχήματα. Ασφάλεια σημαίνει οι εργαζόμενοι της Καισαριανής να έχουν σταθερή δουλειά, με μισθούς που καλύπτουν τις ανάγκες τους και όχι να βιώνουν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για να τα βγάλουν πέρα. Με όλα αυτά όμως ο δήμαρχος δεν ασχολείται.

Αντίθετα, χωρίς ντροπή, φέρνει για εκγύμναση τα ΜΑΤ στη Καισαριανή, που έχει ποτιστεί από το αίμα του λαού, για να τα γυμνάσει να επιτεθούν ξανά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί μια ζωή στο μπόι του ανθρώπου».

«Ο λαός της Καισαριανής θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει, δυναμώνοντας τη συμπόρευση με το ΚΚΕ στους αγώνες και στις εκλογές στις 21 Μάη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...