Καμία δίωξη στο δόκιμο αξιωματικό

Στρατιώτης - Γαρύφαλλο -ΕΛΔΥΚ

Ως φαντάρος που υπηρετώ την θητεία μου θα ήθελα να εκφράσω μέσα από αυτή την επιστολή την αντίθεση μου με την επιλογή της κυβέρνησης για αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση μας εμπλέκει όλο και πιο βαθιά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, με την απόφαση αυτή η οποία δεν έχει καμία σχέση με την άμυνα της χώρας μας. Στήριξε την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού ο οποίος μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 27.000 νεκρούς. Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή δείχνει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, εφόσον έχει συγκεντρωθεί μεγάλη δύναμη πυρός και ειδικά μετά την επιχείρηση των ΗΠΑ και Βρετανίας με πυραυλική επίθεση κατά της Υεμένης. Ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά του ενδεχομένου γενικευμένης σύρραξης.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση δείχνει το αληθινό της πρόσωπο στην αντιμετώπιση όσων εκφράζουν την αντίθεση τους με την απόφαση αυτή, καλώντας σε απολογία τον ΔΕΑ (ΠΖ) Κωνσταντίνο Κεσόπουλο επειδή, έχοντας κάθε δικαίωμα, είπε το αυτονόητο. Οργή θα πρέπει να μας γεμίσει αυτή η απόφαση.

Αλήθεια, από ποτέ κάποιος που υπηρετεί δεν μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του σε αποφάσεις που αφορούν την ίδια του την ζωή; 

Οι συνφάνταροι μου θα πρέπει να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αντιμετώπιση του ΔΕΑ.

 • Καμία δίωξη του Δόκιμου Αξιωματικού.

 • Να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του  θανάτου στην χώρα μας.

 • Να ακυρωθεί η αποστολή της φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

 • Κανένας φαντάρος σε πολεμικές αποστολές εκτός συνόρων.

Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ Σιμηστήρας Γεώργιος 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...