Καταδρομείς: Η αποστολή της φρεγάτας Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα σημαίνει κίνδυνο και ταπείνωση για τον ελληνικό λαό!

Ειδικές Δυνάμεις - Καταδρομείς - Στρατευμένοι - 5η Μοίρα - Έ Μοίρα Καταδρομών (Ε΄ ΜΚΔ), στη Δράμα
Φώτο Αρχείου / Έ Μοίρα Καταδρομών (Ε΄ ΜΚΔ), στη Δράμα

Καταδρομείς από 5η Μοίρα: «Τι άλλο να πουν για να το κάνουν πιο ξεκάθαρο; Η αποστολή της φρεγάτας Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα σημαίνει κίνδυνο και ταπείνωση για τον ελληνικό λαό!

Ενισχύεται η συνολική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, εντός και εκτός συνόρων, για να εξασφαλιστούν τα κέρδη των εφοπλιστών και άλλων επιχειρηματικών ομίλων. Ποιος “αμύνεται” 3500 χλμ μακριά από τα σύνορά του με μια φρεγάτα που διαθέτει και επιθετικό εξοπλισμό; Υπέρ ποιου θα μπορούσαν να “αμυνθούν” ένας Έλληνας, ένας Γάλλος και ένας Ιταλός, το πιθανότερο ανώτερο επιτελείο της επιχείρησης “Prosperity Guardian”, στην Ερυθρά Θάλασσα;

Υπέρ του λαϊκού εισοδήματος το οποίο οι ίδιες οι πολιτικές των κυβερνήσεων τους έχουν διαλύσει, την ίδια στιγμή που οι εφοπλιστές πηγαινοέρχονται με ξένες σημαίες ή εθελοντική φορολογία; Υπέρ των ναυτών, παιδιά της εργατικής τάξης, τις ζωές των οποίων παίζουν κορώνα – γράμματα στην περιοχή στηρίζοντας το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ στην γενοκτονία των Παλαιστινίων και ρίχνοντας λάδι στην φωτιά των πολεμικών συγκρούσεων παγκοσμίως; Μήπως θα προστατεύσει η αποστολή τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων , τους οποίους οι πολιτικές τους οδηγούν σε παραιτήσεις, απολογίες ή επικίνδυνες αποστολές; 

Το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση με μια τέτοια αποστολή είναι να θέτει στο στόχαστρο άλλων μεγάλων οικονομικών και πολεμικών κέντρων τον ελληνικό λαό, την Λάρισα που θέλουν να λειτουργήσει ως στρατηγείο της επιχείρησης, να μετατρέπει την χώρα μας σε «θύτη» άλλων λαών και τον λαό μας σε στόχο αντιποίνων.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει τις φωνές αμφισβήτησης με χυδαιότητες. Αφού πρώτα περιορίστηκε σημαντικά το εισόδημα των στελεχών στο Πολεμικό Ναυτικό, τώρα η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως δέλεαρ οικονομικές αποζημιώσεις για να τους πείσει να συμμετέχουν στην σφαγή που διαδραματίζεται. Παράλληλα, προσπαθεί να τρομοκρατήσει καλώντας σε απολογία νέο δόκιμο αξιωματικό που εξέφρασε ανοιχτά τις ανησυχίες του, που εξέφρασε ανοιχτά δηλαδή το αυτονόητο. Οι προσπάθειες αυτές να πέσουν στο κενό!

Ζητάμε οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να αφιερωθούν στο καθήκον τους, την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. .

Καμία φρεγάτα να μην αποσταλεί στην Ερυθρά Θάλασσα! Αντί αυτού, τα έξοδα της αποστολής να δοθούν στους στρατευμένους και στις ελλείψεις και ανάγκες που συναντούν!

Η χώρα να απεμπλακεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!

Καταδρομείς από 5η Μοίρα»

Δείτε ακόμα...