Κεφαλλονιά: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση

Κεφαλλονιά: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση

Με επίσκεψη στα έργα της αρχαιολογικής υπηρεσίας στη Σάμη, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιου, Νίκου Παπαναστάση, Αντισυνταγματάρχη (ΕΔ) ε.α., στην Κεφαλλονιά. Στο κλιμάκιο της ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του Κόμματος, συμμετείχε επίσης ο Νίκος Αθανασάτος, Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης και υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και άλλα στελέχη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζόμενους, κυριάρχησαν οι ελλείψεις προσωπικού στην Υπηρεσία, καθώς και το γεγονός ότι αντί να πραγματοποιηθούν προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, τα «κενά» καλύπτονται με εργολαβίες σε ιδιώτες που καλούνται να πραγματοποιήσουν κάθε είδους αναγκαία εργασία.

Στην παρέμβασή του, ο Νίκος Παπαναστάσης, αναφέρθηκε στις διαχρονικές πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μια σειρά υπηρεσίες, με αποτέλεσμα αυτά να ταλαιπωρούν τόσο τους εργαζόμενους σε αυτές, όσο και το λαό. Κάλεσε, τους εργαζόμενους να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να οργανώσει τον αγώνα του λαού για όλα αυτά.

Επίσης, κλιμάκιο της ΤΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Παπαναστάση στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σπύρος ΚαμπίτσηςΑγγελική Κωνσταντοπούλου και Δημήτρης Μαντζουράτος, περιόδευσε σε καταστήματα του Ληξουρίου και συνομίλησε με επαγγελματίες ενώ αργότερα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της φιλαρμονικής Ληξουρίου.

Κεφαλλονιά: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...