ΚΙΝΑΛ, “ΜΕΡΑ 25” : Στήριξη των αντιλαϊκών μέτρων

ΚΙΝΑΛ Φώφη Γενηματά
Φώτο αρχείου / Πηγή: EUROKINISSI

Την στήριξη τους επί της ουσίας για πιο γενναία μέτρα χρηματοδότησης των επιχειρηματικών ομίλων, κατέθεσαν οι αρχηγοί του ΚΙΝΑΛ αλλά και του “ΜΕΡΑ 25” το οποίο απείχε της συζήτησης, γιατί η συνεδρίαση δεν έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την στήριξη της στα μέτρα της κυβερνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων, λέγοντας μάλιστα ότι πολλά από αυτά “είναι δικές μας προτάσεις”.

Συμφώνησε με την πρόταση της κυβέρνησης για “Ευρωομολογο” της ΕΕ, για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, καλώντας τον πρωθυπουργό, να πάει μέχρι το τέλος αυτή την “μάχη”. Να εξασφαλιστεί στο κεφάλαιο “ρευστότητα” με χαμηλά επιτόκια, να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία από την ΕΤΕΠ, το ΕΣΠΑ, κ.α.”.

Στήριξε την κυβέρνηση για την γενναιόδωρη χρηματοδότηση των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην υγεία, με μόνη διαφορά αντί για 1600€ να τους έδινε 850…

Σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης στη Βουλή, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Μερα 25, Ελληνική Λύση, να σώσουν το κεφάλαιο και σε αυτήν την κρίση.

Δείτε ακόμα...