Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών: Ταξιδεύει στην αιωνιότητα ο ναύαρχος Γιώργος Ροΐδης

Αντιναύαρχος ΠΝ ε.α Γιώργος Ροΐδης
Πηγή: Eurokinissi

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών ενημερώνει ότι έφυγε σήμερα (3 Μάη 2022) από τη ζωή, ύστερα από σκληρό αγώνα με το θάνατο, ο αγαπητός μας συναγωνιστής στην Πρωτοβουλία Αποστράτων, ναύαρχος Γιώργος Ροΐδης.

Ο εκλιπών αφού διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό μας, μετά την αποστρατεία του είχε αναδειχτεί πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), της οποίας υπήρξε η κινητήρια δύναμη τα τελευταία χρόνια. Με την ιδιότητά του αυτή ανέπτυξε πρωτοβουλίες που συνέβαλαν σημαντικά στην προβολή των αιτημάτων και στο συντονισμό των διεκδικητικών δράσεων των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επίσης, για ένα διάστημα διετέλεσε πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Όσοι συμπορευτήκαμε τα τελευταία χρόνια, με το ναύαρχο Γιώργο Ροΐδη, στους δρόμους της αγωνιστικής δράσης και εκτιμήσαμε την προσωπικότητά του και την αφοσίωσή του στους σκοπούς του αγωνιστικού κινήματος των αποστράτων, νιώθουμε δυσαναπλήρωτο το κενό που καταλείπει.

Η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών αποτίει φόρο τιμής στο συναγωνιστή ναύαρχο Γιώργο Ροΐδη και εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του τα πιο θερμά της συλλυπητήρια. Η κηδεία του ναύαρχου Γιώργου Ροΐδη, θα γίνει την Πέμπτη 5 Μάη 2022 και ώρα 12.00, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Γαλατά Τροιζηνίας.

Δείτε ακόμα...