ΚΚΕ: Δέκα ερωτήσεις στις 30/3 για στρατευμένους, στελέχη κι απόστρατους των ΕΔ, προσωπικό ΛΣ και Αστυνομίας – ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δέκα (10) ερωτήσεις κατέθεσε το ΚΚΕ στις 30 Μάρτη,  για τους στρατευμένους, τα στελέχη και τους απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων, το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, κατέθεσε δέκα (10) ερωτήσεις για την προστασία των στρατευμένων, του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των αποστράτων, καθώς και του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Με τις ερωτήσεις αυτές το ΚΚΕ, ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία τους από την πανδημία του κορονοϊού και να ικανοποιήσει όλα τα δίκαια αιτήματά τους.

Πιο συγκεκριμένα, για τους στρατευμένους κατέθεσε ερωτήσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φαντάροι, που με επιστολές τους διαμαρτύρονται για την έλλειψη υλικών και μέσων προστασίας από τον κορονοϊό. Τα στρατόπεδα για τα οποία κατατέθηκαν ερωτήσεις είναι για το στρατόπεδο ΜΑΥΡΟΥΔΗ στη Λέσβο, ΖΗΣΗ στην Αλεξανδρούπολη, ΝΤΑΛΙΠΗ στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Για το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος το ΚΚΕ κατέθεσε ερωτήσεις για την προστασία του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος, κατά τη μεταφορά ασθενών με κορονοϊό με εναέρια και πλωτά μέσα, για τις ελλείψεις σε μέσα και υλικά προστασίας στις υπηρεσίες και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή Σκαραμαγκά – Αμφιάλης, για την ελεύθερη διέλευση των στρατιωτικών από τα διόδια, καθώς και για τη χρέωση αδειών λόγω πανδημίας του κορονοϊού, σε κανονικές άδειες στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακόμη κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Τέλος κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση για την ενίσχυση των Μερισματούχων των Μετοχικών Ταμείων, λόγω του κορονοϊού.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας θα συνεχίσει με όλους τους τρόπους να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της στρατευμένης νεολαίας, του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των αποστράτων, του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΕΤE ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤE ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δείτε ακόμα...