ΚΚΕ: Ερώτηση για την χορήγηση του έκτακτου δώρου Πάσχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Ερώτηση κατέθεσε το Κομμουνιστικό Κόμμα σχετικά με την χορήγηση του έκτακτου δώρου Πάσχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων. Ακολουθεί η ερώτηση:

“Η κυβέρνηση πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους εμάς υγιείς.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) με έγγραφό της, ζητάει να χορηγηθεί το έκτακτο δώρο Πάσχα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, των Κινητών Χειρουργικών Νοσοκομείων Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ), των ιατρείων μονάδων, σχηματισμών και πλοίων. 

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τη χορήγηση του έκτακτου δώρου Πάσχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, των Κινητών Χειρουργικών Νοσοκομείων Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ), των ιατρείων μονάδων, σχηματισμών και πλοίων;”

Δείτε ακόμα...