ΚΚΕ: Καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Βόλο

ΚΚΕ Περισσος

Σε ανακοίνωσή του για την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Βόλο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου, εκλεγμένου με τη δημοτική αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Κώστα Γαργάλα.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Βόλο και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου.

Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η “Λαϊκή Συσπείρωση” Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...