ΚΚΕ – ΚΝΕ: Εξορμήσεις σε στρατόπεδα που πραγματοποιήθηκαν οι ορκωμοσίες της 2022 ‘Α ΕΣΣΟ

Εξόρμηση της ΚΝΕ στο ΚΕΕΔ κατά την ορκωμοσία της 2022/'Α ΕΣΣΟ
Εξόρμηση της ΚΝΕ στο ΚΕΕΔ κατά την ορκωμοσία της 2022/’Α ΕΣΣΟ

Εξόρμηση με την ανακοίνωση της ΚΝΕ για τους νέους στρατευμένους πραγματοποίησαν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω απ’ τα στρατόπεδα όπου ορκίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι της 2022/ ‘Α ΕΣΣΟ.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μ. Πεύκο

Στο ΚΕΕΔ του Μ. Πεύκου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και των Οργανώσεων της ΚΝΕ. Κατά την έξοδο των νεοσυλλέκτων που μόλις είχαν ορκιστεί μοιράστηκε η ανακοίνωση για τη θητεία της ΚΝΕ.

Στην Κομοτηνή στο στρατόπεδο «Ηλιοπούλου»

Εξόρμηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, έξω από το στρατόπεδο «Ηλιοπούλου» στην Κομοτηνή. Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε μετά την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων.

Στο στρατόπεδο “Θεοδωράκη” στο Ρέθυμνο

Κλιμάκιο της ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και του ΤΣ της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΤΕ, Βαγγέλη Αγγελογιαννάκη, πραγματοποίησε, σήμερα, εξόρμηση έξω από το στρατόπεδο Θεοδωρακη  (547 ΑΜ/ΤΠ ) στο Ρέθυμνο, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας σειράς φαντάρων.Το κλιμάκιο, μοίρασε υλικό στους νεοσύλλεκτους και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα τους και τις εξελίξεις.

Στα ΚΤΕΛ ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Παράλληλα, εξόρμηση στους νεοσύλλεκτους στο ΚΤΕΛ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησε η Κ.Ο Έβρου του ΚΚΕ.

Στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα Ιωαννίνων

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής , κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ και των Τ.Ο της ΚΝΕ  πραγματοποίησε εξόρμηση έξω από το στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα Ιωαννίνων, η οποία βρήκε θετική ανταπόκριση από αρκετούς νεοσύλλεκτους και γονείς που συζήτησαν με τα μέλη του ΚΚΕ. Στους φαντάρους και στους γονείς τους μοιράστηκε η κοινή ανακοίνωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τίτλο «Καλή θητεία, με υγεία, δύναμη και αντοχή!»

Το κλιμάκιο του Κόμματος και της ΚΝΕ, μοίρασε την ανακοίνωση, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νεοσύλλεκτους και τους γονείς τους. Από πολλούς νεοσύλλεκτους αναδείχτηκε το πρόβλημα του μεγάλου αριθμού φαντάρων, πολύ πάνω από τις «δυνατότητες» του στρατοπέδου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που υπάρχει έξαρση της πανδημίας, αλλά και αυτό της οικονομικής αιμορραγίας για τις οικογένειες των φαντάρων, οι οποίες προσπαθούν να καλύψουν τα έξοδα για μια ανθρώπινη διαβίωση κατά τη διάρκεια της θητείας.

Δείτε ακόμα...