ΚΚΕ: Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος – Χρήσιμες πληροφορίες

Εκλογικές Οδηγίες

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές και εντείνονται οι προσπάθειες των Κομματικών Οργανώσεων για να φτάσει το ΚΚΕ όσο πιο ψηλά γίνεται, να αξιοποιηθούν οι υπαρκτές δυνατότητες για την αποφασιστική ενίσχυσή του.

Σημαντικό για να επιτευχθούν τα παραπάνω είναι να μη χαθεί ούτε μια ψήφος από τους ετεροδημότες. Χρειάζεται να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να εξασφαλιστεί ότι η “κόκκινη” ψήφος τους θα πέσει στην κάλπη.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για αυτό το ΚΚΕ τους καλεί να οργανώσουν με κάθε μέσο τη μετακίνησή τους και να πάρουν όλα τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις) για να φτάσουν μέχρι το εκλογικό κέντρο και να στηρίξουν το Κόμμα.

Για κάθε πληροφορία και βοήθεια, οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241) καθημερινά στα τηλέφωνα 210.5282.527 και 210.5282.535, και τις ώρες 9 π.μ. με 2 μ.μ. και 5 μ.μ. με 9 μ.μ. Για το πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες διαβάστε εδώ αναλυτικά.

Φαντάροι και Ένστολοι

Επίσης με βάση την εκλογική νομοθεσία (άρθρο 27 ΠΔ 26/2012) φαντάροι και ένστολοι ψηφίζουν είτε στη εκλογική περιφέρεια που υπηρετούν σε ειδικούς καταλόγους είτε λαμβάνουν άδεια να μεταβούν στην εκλογική περιφέρεια που είναι εγγεγραμμένοι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...