ΚΝΕ: Αντιπροσωπεία με τον Θοδωρή Κωτσαντή στις 26-28 Φεβρουαρίου στην Τουρκία

ΚΝΕ - Σεισμός - Τουρκία - Συρία - Αλληλεγγύη

Αντιπροσωπεία της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Θοδωρή Κωτσαντή, θα μεταβεί στις 26-28 Φεβρουαρίου στην Τουρκία, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και θα εκφράσει την αλληλεγγύη της στην Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας, που στο πλευρό του ΚΚ Τουρκίας, βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης της λαϊκής αλληλεγγύης στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί πληγείσες περιοχές και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της ΚΝ Τουρκίας. Με αυτόν τον τρόπο παίρνει σάρκα και οστά η αποστολή αλληλεγγύης που ανακοίνωσε το ΚΣ της ΚΝΕ στο 13ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Το επόμενο διάστημα θα πληθύνουν οι πρωτοβουλίες για την έκφραση έμπρακτης στήριξης στον συριακό και τον τουρκικό λαό.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην οργάνωση της αλληλεγγύης και τη συγκέντρωση υλικής βοήθειας. Είναι συγκλονιστική η ανταπόκριση του λαού και της νεολαίας της χώρας μας στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων μαζικών φορέων για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους γείτονες λαούς που δοκιμάζονται. Ηδη, πάνω από 100 τόνοι υλικής βοήθειας έχουν φτάσει στον προορισμό τους, ενώ συνεχίζεται η πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Δείτε ακόμα...