ΚΝΕ: Οι προσπάθειες υπονόμευσης των Φοιτητικών Συλλόγων θα πάρουν απάντηση από τους φοιτητές

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Σχολή Θετικών Επιστημών - Φοιτητές ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και την καταστολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Σχολή Θετικών Επιστημών – Φοιτητές ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και την καταστολή

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για τις εξαγγελίες του υπουργείου Παιδείας τονίζει ότι «η κυβέρνηση -για άλλη μια φορά- θα φάει τα μούτρα της!». Ιδιαίτερα σχολιάζει την προσπάθεια υπονόμευσης των Φοιτητικών Συλλόγων. 

Συγκεκριμένα σημειώνει: 

«”Πλανάται πλάνην οικτράν” η κυβέρνηση αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει έτσι απλά με τους φοιτητές, το κίνημά τους και τις διεκδικήσεις τους. Οι απέλπιδες προσπάθειες υπονόμευσης των Φοιτητικών Συλλόγων και αντικατάστασής τους με “απολιτίκ” παραμάγαζα, που θα επικυρώνουν την πολιτική του “Πανεπιστημίου ΑΕ”, θα πάρουν καθαρή και μαζική απάντηση από τους φοιτητές. Το φοιτητικό κίνημα, όπως και το εργατικό – λαϊκό κίνημα, δεν δέχεται κρατικές παρεμβάσεις. Για άλλη μια φορά, η κ. Κεραμέως θα φάει τα μούτρα της!

ΥΓ: Αν η κ. Κεραμέως θέλει να καταργήσει τη ΔΑΠ, μετά το “στραπάτσο” της, μπορεί να το κάνει στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ».

Δείτε ακόμα...