ΚΝΕ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «βαράνε προσοχή» στους Νατοϊκούς φονιάδες…

Πάτρα λιμάνι των λαών - Όχι των φονιάδων των ΝΑΤΟϊκών - Διαμαρτυρίες ενάντια στον ελλιμενισμό πλοίων του ΝΑΤΟ - Οκτώβρης 2022
Φώτο Αρχείου / Πάτρα λιμάνι των λαών – Όχι των φονιάδων των ΝΑΤΟϊκών – Διαμαρτυρίες ενάντια στον ελλιμενισμό πλοίων του ΝΑΤΟ – Οκτώβρης 2022

Δεν μας κάνει εντύπωση που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «βαράνε προσοχή» στους Νατοϊκούς φονιάδες….

Διαβάσαμε χθες το σχόλιο του Ηλία Κωνσταντάτου, μέλους του Συντονιστικού της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας «Ώρα Πατρών». Φυσικά και δεν τον ενόχλησαν τα νατοϊκά πλοία που ήταν αραγμένα στο λιμάνι της Πάτρας, αλλά τον ενόχλησαν τα τρικάκια του ΚΚΕ ενάντια στο ΝΑΤΟ!

Λογική η «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπρόσωπών του για όσα έγιναν στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που γέμισε την Ελλάδα με ακόμα περισσότερες βάσεις, που ψήφισε πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, την αύξηση της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία, που χειροκρότησε το τάγμα Αζόφ στη Βουλή πριν λίγους μήνες, που πήρε τα συγχαρητήρια του Στόλτενμπεργκ για τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία εδραίωσε το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Είναι επικίνδυνοι! Καμία εμπιστοσύνη σε αυτές τι δυνάμεις! Μόνη ελπίδα η συμπόρευση με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη του λαού μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, για αποδέσμευση απ’ όλες τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με το λαό στην εξουσία.

Γιάννης Αποστολόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...