Στην αναβολή -λόγω κορονοϊού- τριών διοργανώσεων του, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν μέχρι τις 5 Απριλίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (16/3) ο ΣΕΓΑΣ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμλ. βάδην Α/Γ. Μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσουν και περαιτέρω ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία σχετικά με τον αν θα αναβληθούν και άλλες προγραμματισμένες διοργανώσεις της.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Στην αναβολή τριών διοργανώσεων, που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, προχώρησε σήμερα η Ομοσπονδία.
Πρόκειται για το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14, που ήταν να γίνει στις 4 Απριλίου σε πόλεις όλης της χώρας. Τέλος ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό πως αναβάλλεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμλ. βάδην Α/Γ, το οποίο ήταν ενταγμένο στο καλεντάρι για τις 5 Απριλίου στην πόλη των Μεγάρων.
Την ερχόμενη εβδομάδα – και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα της Πολιτείας- η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες για το εγγύς μέλλον».



