Κυκλοφορεί το Σάββατο ο «Οδηγητής» Ιουνίου

Το Σάββατο 6 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του «Οδηγητή».

Οι εξελίξεις στο μέτωπο του ιμπεριαλιστικού πολέμου «καίνε», με την εμπλοκή της χώρας μας να κλιμακώνεται. Είναι πλέον εμφανές ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, πυροδότησε γενικευμένες εξελίξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο «Ο» «φωτίζει» τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά μέσα από την γενικότερη όξυνση των ανταγωνισμών και του διαρκώς μεταβαλλόμενου τοπίου που αυτοί διαμορφώνουν διεθνώς. Αποκαλύπτει την προσπάθεια που κάνει η αστική τάξη και τα ΜΜΕ της να θολώσουν τις πραγματικές αιτίες των εξελίξεων και να στρατεύσουν το λαό πίσω από τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης.

Την ίδια ώρα, με την λαϊκή και νεανική δυσαρέσκεια για τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής να διογκώνεται, «φωτιά» έχουν πάρει και οι ανακατατάξεις στο αστικό πολιτικό σύστημα, στην προσπάθεια η δυσαρέσκεια να ενσωματωθεί σε ανώδυνα για αυτό κανάλια. Ο «Ο» ξεσκεπάζει τις «καινούργιες» πολιτικές δυνάμεις που είναι παλιές «καραβάνες» στην υπηρεσία επιχειρηματικών ομίλων, αστικών επιτελείων και διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει τις κοινές “ράγες” πάνω στις οποίες κινούνται.

Το τελευταίο διάστημα μέσα από διάφορες πηγές επανέρχεται η συζήτηση για την ανάγκη «παραγωγικής ανασυγκρότησης» της Ελλάδας. Ο «Ο» αποκαλύπτει τους λόγους που αυτή,  η βολική συζήτηση για το σύστημα, επανέρχεται τώρα και πως στοχεύει στη στράτευση των νέων εργαζόμενων πίσω από τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Διαβάστε ακόμα:

  • Οπορτουνιστικές δυνάμεις – Στήριγμα στην αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος.
  • Ρούμελη- Άγραφα – Στα βήματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
  • Κούβα – Το νησί της επανάστασης απέναντι στους ιμπεριαλιστές.
  • Ταξιδεύουμε στην ιστορία – Κίνα, 19ος αιώνας.
  • Νέοι επαναστάτες που νίκησαν το θάνατο – Ελευθερία Ιωαννίδου.
  • Λύνουμε τον γρίφο της εκμετάλλευσης – Δραστηριότητα των κλαδικών Οργανώσεων της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ.
  • Τα Βιομηχανικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης και η θωράκιση του (επενδυτικού) περιβάλλοντος.
  • Βιβλιοπαρουσίαση  – «Ο βασικός εχθρός βρίσκεται στην ίδια μας τη χώρα».
  • Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Ηλιούπολη.
  • Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών 2026 – Ημερίδα του ΚΣ της ΚΝΕ ενάντια στις εξαρτήσεις.
  • Οι φοιτητές πήραν θέση – Πανσπουδαστική 1η δύναμη για 5η συνεχόμενη χρονιά.
  • 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» – Χιλιάδες να συναντηθούμε στον θεσμό που φωτίζει το μέλλον.
  • Ανταπόκριση από τα Μαθητικά Φεστιβάλ – «Είμαι περήφανος που το Φεστιβάλ είχε και κάτι δικό μου».
  • Ταξίδι στον εκπληκτικό κόσμο της Ρώσικης Πρωτοπορίας.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...