Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ;

Τσιπρας Μητσοτακης
Πηγή: Eurokinissi

Αντί πολλών σχολίων παραθέτουμε το απόσπασμα και την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Απ. Μαγγιριάδη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στενός συνεργάτης πλέον του Αλέξη Τσίπρα και κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο ίδιος ο πρώην υπουργός.

Η απομαγνητοφώνηση:

«Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Κυβέρνηση συνεργασίας Νέα Δημοκρατία-ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσατε να δείτε ή θεωρείτε ότι οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι τόσο μεγάλες που αποκλείεται να δούμε ένα τέτοιο σενάριο; Γιατί αναφερθήκατε σε παραδείγματα του εξωτερικού και της κυβέρνησης συνεργασίας. Στη Γερμανία για παράδειγμα, είδαμε πολλές φορές να επιβεβαιώνεται αυτό το παράδειγμα.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα στην πολιτική. Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα θεωρήσεως, συζήτησης. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι πολύ σοβαρά τα θέματα, πάνε στην άκρη και αυτό που πρέπει να προκύπτει είναι ποιο είναι το καλό του τόπου. Αν το καλό του τόπου λέει ότι αυτό πρέπει να γίνει και οι πολιτικοί αρχηγοί το αποφασίσουν και το συμφωνήσουν, γιατί όχι να μη γίνει; Δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Θεωρώ ότι τα πάντα είναι πιθανά».

Να το ζωγραφίσει κιόλας ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...