Λ. Νικολάου – Αλαβάνος: Ισχυρός πόλος συσπείρωσης το δυνατό ΚΚΕ που θα συνεχίσει τον αγώνα για τα δικαιώματα του λαού

Σήμερα υπάρχει ένας ισχυρός πόλος συσπείρωσης μέσα στην ελληνική κοινωνία, το ΚΚΕ, που θα συνεχίσει τον αγώνα του για την ικανοποίηση των αναγκών του λαού, επισήμανε ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 το πρωί της Δευτέρας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ στην προεκλογική περίοδο έθεσε τα βασικά ζητήματα που έπρεπε να έχει υπόψη του ο κόσμος μπροστά στις ευρωεκλογές. Ανέδειξε το γεγονός ότι υπάρχουν ευρωενωσιακές σφραγίδες σε αντιλαϊκές αποφάσεις, όπως ακρίβεια,πληθωρισμός, ΚΑΠ, ιδιωτικά Πανεπιστήμια, εμπλοκή της χώρας σε δύο πολέμους. Ο λαός έστειλε μήνυμα-καταδίκη προς την κυβέρνηση για την αντιλαϊκή πολιτική με τη μείωση των ποσοστών της, αλλά και με την υψηλή αποχή που υποδηλώνει μεγάλη δυσαρέσκεια, σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Πρόσθεσε ότι διατηρείται ένας αρνητικός συσχετισμός απέναντι στον ελληνικό λαό καθώς οι ανάγκες των εργαζομένων δεν είναι στις προτεραιότητες της ΕΕ, όπως βλέπουμε με τις αυξήσεις στο ρεύμα, τα ακτοπλοϊκά κλπ.

Η κυβέρνηση έχει απέναντί της ένα ισχυρό ΚΚΕ, που συνεχώς δυναμώνει και θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους φοιτητές που αγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα για τα δικαιώματά τους, κατέληξε. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...