Λαγός και προκλητικός ο Ναζί εγκληματίας

Λαγουδάκια για πασχαλινή διακόσμηση σε εμπορικό κατάστημα της Αθήνας
Φώτο Αρχείου / Λαγουδάκια για πασχαλινή διακόσμηση σε εμπορικό κατάστημα της Αθήνας / Πηγή: Eurokinissi

Ένας από τους δύο εγκληματίες Ναζί που καταδικάστηκαν, αλλά ακόμη γυροφέρνουν ανενόχλητοι, είναι και ο Λαγός. Το φασιστοειδές τέρας έχει το θράσος να κάνει δημόσιες δηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις.

Αλλάζοντας ταμπέλα στο φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ίδρυσε μια νέα συμμορία με τον εαυτό του Αρχηγό.

Μάλιστα είναι τέτοια η λύσσα του ναζί – φασίστα, γιατί έχουν λουφάξει οι ανά την επικράτεια φασίστες, που ξεσπάθωσε εναντίων τους στα media. Τι δειλούς, τι υποτακτικούς τους είπε. Τρομαγμένα ανθρωπάκια που επαναστατούν μέσα από το διαδίκτυο τους αποκάλεσε. Αστούς, φλώρους, παρτάκιδες που δεν αξίζουν τίποτα… τους έσυρε. Κι όλα αυτά γιατί δεν υπερασπίζονται τους 37 φυλακισμένους Ναζί – εγκληματίες. 

Οι υστερικές τσιρίδες του Λαγού επιβεβαιώνουν αυτό που φαίνεται καιρό. Τα δειλά ανθρωπάκια σαν τον Λαγό και τα αποβράσματα που τον ακολουθούσαν, τα έστειλε ο ελληνικός λαός στο αγύριστο, μετά τη σταθερή στάση του ΚΚΕ, ενάντια στη Χρυσή Αυγή και το καπιταλιστικό σύστημα, που γεννά το ναζισμό – φασισμό. Αυτή η πράξη του ελληνικού λαού, πρέπει να ολοκληρωθεί. Όλα τα φασιστικά υπολείμματα πρέπει να εκλείψουν. 

Ο Ναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός είναι γέννημα θρέμμα του ίδιου του συστήματος. Σήμερα λουφάζουν οι φασίστες πίσω από ορισμένα κόμματα και οργανώσεις και κάτω από άλλες φιλόξενες αστικές φτερούγες. 

Επίσης τα περιστατικά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας δείχνουν ότι υπάρχουν θύλακες φασιστικοί, που χύνουν το ρατσιστικό – εθνικιστικό τους δηλητήριο. Οι ένστολοι έχουν ευθύνη να τους αποκαλύπτουν και να τους απομονώνουν. Έχουν χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό να καθαρίζουν μόνιμα και σταθερά το χώρο τους από αυτή την γάγγραινα του καπιταλισμού. 

Ο ΜΑΡΚΟΝΗΣ

Δείτε ακόμα...