Λάρισα: Καμία εμπλοκή στη σφαγή, λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Με  σύνθημα «Καμία εμπλοκή στη σφαγή, λευτεριά στην Παλαιστίνη», πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κινητοποίηση που οργάνωσαν  το Εργατικό Κέντρο και  η Επιτροπή  Ειρήνης Λάρισας, στο Αρχαίο Θέατρο. 

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διαδήλωσαν τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλαν  την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο και τη μετατροπή της χώρας, αλλά και της Θεσσαλίας ιδιαίτερα, σε  ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο  Ιάσονας Ακρίβος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και η  Δήμητρα Παπαστεργίου, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης. 

Στις  ομιλίες τους τόνισαν ότι, «δεν σταματάμε να δείχνουμε την  αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό, απαιτούμε  να σταματήσει η σύγχρονη γενοκτονία που συντελείται.  Δυναμώνουμε την αναμέτρησή μας με την πολιτική που μας εμπλέκει στον πόλεμο, που κάνει τη ζωή μας όλο και πιο αβάσταχτη, με νέους φόρους, ακρίβεια, αυταρχισμό. Ανησυχούμε βαθύτατα γιατί η χώρα μας – δεσμευόμενη και από όλες τις συμφωνίες που έχει υπογράψει – έχει γεμίσει με βάσεις από το βορρά ως το νότο. Από την Σούδα ως την Αλεξανδρούπολη ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό ορμητήριο. Το αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. στην Λάρισα αναβαθμίζεται διαρκώς προκειμένου να καλύψει τις αμερικανικές στρατιωτικές ανάγκες των Αμερικανών. Ξέφραγο αμπέλι η πόλη μας. Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά πλοία και στρατεύματα. Δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας!».

Δείτε ακόμα...