Λιμεναρχείο Μυκόνου: Επιχείρηση σε «Σούπερ μάρκετ» διακίνησης ναρκωτικών

Λιμεναρχείο Μυκόνου: Επιχείρηση σε «Σούπερ μάρκετ» διακίνησης ναρκωτικών - Ιούλιος 2022
Λιμεναρχείο Μυκόνου: Επιχείρηση σε «Σούπερ μάρκετ» διακίνησης ναρκωτικών – Ιούλιος 2022

«Λαβράκι» έβγαλε η επιχείρηση που οργάνωσαν η Δίωξη Ναρκωτικών και το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών από το Λιμεναρχείο Μυκόνου στην περιοχή «Τάγκου- Αργύραινα», όπου συνέλαβαν ένα νεαρό και διαπίστωσαν ότι είχε μετατρέψει το σπίτι όπου μένει με την σύντροφό του σε… «σούπερ μάρκετ» διακίνησης ναρκωτικών!

Ο 28χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, την στιγμή που πωλούσε έναντι 200 ευρώ δυο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίου σε έναν 35χρονο, που επίσης συνελήφθη. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν ο 28χρονος και 26χρονη φίλη του, όπου βρέθηκαν τρία “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,4 γραμμαρίων, τρία “φιξάκια” με MDMA βάρους 0,7 γραμμαρίου το καθένα και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων.

Το ζευγάρι διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά για κάθε γούστο στο νησί των ανέμων, όπως προκύπτει από ένα ρολό με πλαστικές σακούλες για τη συσκευασία και μια σακούλα που περιείχε 1.000 νάιλον διαφανείς αεροστεγείς συσκευασίες διαφόρων μεγεθών που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Επιπλέον, στο σπίτι βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 22.780 ευρώ, 570 δολάρια Η.Π.Α., 420 λίρες Αγγλίας, 25 δολάρια Καναδά, 115 ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, 200 λεκ Αλβανίας, 55 δολάρια Αυστραλίας και 20 ελβετικά φράγκα που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών σε τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Με πληροφορίες απο Φωνή Λ.Σ

Δείτε ακόμα...