Λιμενικό: Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από τη θάλασσα 4 συνάθρωποί μας

Πλωτό ΛΣ 1066 του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στο λιμάνι της Ρόδου
Φώτο Αρχείου / Πλωτό ΛΣ 1066 του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο λιμάνι της Ρόδου / Πηγή: HCG

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από τη θάλασσα χθες 4 συνάθρωποί μας σε αντίστοιχα περιστατικά σε Ρόδο, Καλαμάτα, Πιερία και Σκαραμαγκά. Τις προανακρίσεις διενεργούν οι οικίες λιμενικές αρχές. Αναλυτικότερα:

Λιμεναρχείο Ρόδου

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΤΡΑΓΑΝΟΥ” δήμου Καλλιθέας Ν. Ρόδου, 73χρονη. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λιμεναρχείο Καλαμάτας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, 80χρονη. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

΄Δ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή πολυσύχναστης παραλίας Ν. Πόρων Πιερίας, 71χρονος. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ά Λιμενικό Τμήμα Σκαραμαγκά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Λιμανάκι Σκαραμαγκά, 75χρονος. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. «ΘΡΙΑΣΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκαραμαγκά του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: HCG

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...